6 Haziran 2010 Pazar

Türkiye bu Trabzon uşağıyla gurur duyuyor - Selçuk aydın

Helal olsun ! Selçuk Aydın
Düngece selçuk aydın rakibini puanla yenerek dünya şampiyonu oldu , maçın sonunda söylediği samimi sözler ise yüreğimizde onu şampiyon yaptı , 

SelcukAydin.Net ;


İSTANBUL Abdi İpekçi Spor Salonunda ringe çıkan Avrupa Şampiyonu ve Kıtalar Arası Şampiyonumuz Selçuk Aydın bu başarılarının yanına Dünya Şampiyonluğunu da ekleyerek ülkemize büyük bir gur yaşattı. Spor Salonunu tıklım tıklım dolduran seyircilerin tezahüratları eşliğinde ringe çıkan Selçuk, rakibini daha  

ilk rauntta Knockdown durumuna sokarak yere serdi. Hakemin saydığı Ionut Dan Ion, maça asıldı. İkinci rauntta kulak zarı yırtılan Selçuk Aydın’ın bu durum maç boyunca performansını olumsuz yönde etkiledi ve buna rağmen muhteşem bir performans sergiledi. Karşılaşmanın ardından hastaneye giden dünya şampiyonumuz küçük bir operasyon geçirdi. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşma kıran kırana geçti. Sporcumuz rakibini birkaç kez kroki pozisyonuna sokarak yere sermesine rağmen ring hakemi saymadı. Müsabakanın büyük bir bölümünü önde götüren Selçuk Aydın, rakibini birkaç kez kroki posizyonuna sokmasına rağmen, tecrübeli olan rakip bu durumlardan sıyrılmasını becererek nakavt olmaktan kurtuldu.


Müsabaka sonunda verilen puanlar ise şöyle: Birinci hakem Selçuk Aydın’a 114, Dan Ion 113, ikinci hakem Selçuk Aydın’a 111 Dan Ion’a 116, üçünçü hakem de Selçuk Aydına, 114, Dan Ion’a 113 puanı verince boksörümüz ringden dünya şampiyonluk kemeriyle ayrıldı. İstiklal marşı sırasında seyirciler İsrail aleyhinde tezahürat yaptı. Yenilgisiz boksörümüz bu galibiyetle yaptığı 20 maçın hepsini kazanmış oldu.
Karşılaşmaya; Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Uluslararası Organizasyonlardan Sorumlu Başkoordinatör Mehmet Atalay, ünlü sinama sanatçımız Kadir İnanır, Trabzonspor Kulübü Eski Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yanı sıra birçok ünlü de katıldı.

0 yorum:

Yorum Gönder