13 Haziran 2010 Pazar

Foxta Boks - Gebze - Sonuçlar

Gebze'de  düzenlenen Fox ta yayınlanan kickboks gecesinin sonuçları şöyle Tolga Atasoy  kaşındaki açılma sonucu finale kalamadı , ve arkadaşı Yahya Alemda rakibi Otmar ı yendi ama kaburgası kırıldığı için finale çıkamadı. Ali alkayışın rakibi Tolga nın yerine ,yedek maçın galibi olan Ali Terzioğlu ile maça çıktı ve Ali Terzioğlu nu  puanla yenerek finale çıktı .Yine Akis Sarıev ve Murat Turan maçında Murat sakatlık geçirerek maça devam edemedi .8'li turnuvada yapılan maçların hepsi sonlandığında birinci ALİ ALKAYIŞ olmuştu.

Turnuvanın dışında Hamza Kendircioğlu rakibi Tommy ile maçtan önce dediği gibi ringte tom ve jery gibi olmuşlardı. Boksör kökenli Hamza iyi bir taktik uyguluyarak rakibinin sıfırından hiç ayrılmadı ve rakibine ringi cehenneme çevirdi , Tommy maçı zor tamamladı ve Hamza puanla maçı aldı.

Turnuvanın en güzel maçı ise Gözde Bayergi Arıcan ın Donatella Panu ile yaptığı dünya kemer maçıydı.Gözde rakibi Donatella  ya (Dünya Şampiyonu ) ringi dar etti ve şampiyonluğu elinden aldı.

1 yorum:

Anonymous dedi ki...

maçlar mükenmeldi ama en güzeli gözdenin maçıydı yahyada üzüldük

Yorum Gönder