19 Eylül 2010 Pazar

Yapımcılar Abazanlar İçin Çalışıyor

Son yıllarda Türk televizyonlarında , yeşilçam'da ki sex filmleri modasına dönüş oldu .Yeşilçam'da ki Müjde Ar yeni jenerasyonda yerini Beren Saat'a bıraktı, liseli gençlere hitap eden, yani nedir liseli gençler büyük çoğunluğu 15 - 18 yaş arası olan genç arkadaşlarımız, evet bu liseli gençlere hitap eden dizilerde bile acayip acayip sevişme sahneleri , insanlar ailesiyle oturup bu dizileri izlerken utanıp kanal değiştiriyor ama geçtiği kanalda diğerinden farksız.
Tabii birde abazan arkadaşlarımız böyle dizilerin hiç bir bölümünü kaçırmadıkları için reytinglerde artış oluyor bunu gözlemleyen yapımcılarda bu kesime hitap edecek senaryoları hayata geçiriyor, oda olmazsa içerisinde ibret alınsın diye yazılan okurken ders alabileceğimiz kitaplar vizyona uyarlanıyor ama öyle bir uyarlıyorlar ki abazan vatandaş porno niyetine izliyor bunları . Örneğin Fatmagül'ün suçu ne ? dizisi ilk bölümündeki tecavüz sahnesi abazan vatandaşın çok hoşuna gitmiş olacak ki sosyal paylaşım sitelerinde ahlaksız esprileri görüyoruz.


Çalıştığım bir yerde otuz yaşlarında bir abi ilginç bir cümle kurmuştu o cümleyi bu yazıya örnek olarak vermek istiyorum .Tam olarak şöyle demişti. "Küçük kadınlar dizisini izliyonuzmu lan , orda bi kız varmış herkese veriyomuş"  güler misin ağlar mısın ?


  Televizyon kanalları reyting için birbirleriyle yarışıyor , bu böyle devam ettikçe her geçen gün bu iş çığırından çıkacağa benziyor...
  Yukarıda bahsi geçen tarzda ki dizi ve filmleri kınıyoruz ama gerçekten akşam haberlerinden sonra oturup ailece izleyebileceğimiz yapımları yapanlara da teşekkür ediyoruz. 

1 yorum:

Hasibe dedi ki...

Sonuna kadar katılıyorum arkadaşım çok güzel bir konuya değinmişsin N

Yorum Gönder